ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ / ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ «ΤΟ ΧΙΠ ΧΟΠ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ»

Για την παρουσίαση του άλμπουμ μας «το Χιπ Χοπ της Μεσογείου» είχαμε συμφωνήσει να «κλείσουμε» το Passport-Κεραμεικός, ένα χώρο με τον οποίο δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν και δε γνωρίζαμε, για τις 31 Μαρτίου.

Για λόγους που μας είναι άγνωστοι, το Passport-Κεραμεικός αποφάσισε ένα μήνα μετά την προφορική συμφωνία μας να ακυρώσει την ημερομηνία που είχαμε καταλήξει και να μας αντιπροτείνει την 10η ή την 11η Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ, και κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών μας για το συγκεκριμένο live, μάθαμε ότι έχει γίνει καταγγελία για καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων από το συγκεκριμένο μαγαζί εκ μέρους του Σωματείου Τεχνικών Απασχολουμένων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις (ΣΤΑΖΟΕ). Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ: http://www.stazoe.gr/…/H-anasfalisth-ergasia-den-apotelei-D…

Αποφασίσαμε λοιπόν α) σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους μας τεχνικούς, με τους οποίους στήνουμε μαζί τις συναυλίες μας και συνεργαζόμαστε στενά, και β) εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Passport-Κεραμεικός και απέναντί μας, να αρνηθούμε την αντιπρότασή τους και να μην παίξουμε εκεί.

Η νέα ημερομηνία της παρουσίασης του δίσκου καθώς και η νέα τοποθεσία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που αυτό σας δημιουργεί.

Social Waste και Αντίποινα